Tervetuloa tutustumaan Raflakeskukseen - Digitaalinen ratkaisu ravintola-alalle

Raflakeskus on kehittynyt digitaalinen ratkaisu, joka auttaa ravintolasi menestymään. Tutustu sivustoomme ja lue lisää siitä, miten voimme auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

Me, Raflakeskus

Kaikki lähti siitä, kun Justus Berner oli vasta 14-vuotias ja perusti Terassikesä-konseptin vuonna 2020.
Tänä päivänä Terassikesä on kasvanut Raflakeskukseksi, joka on rakennettu auttamaan ravintola-alan yrittäjiä ja kehittämään alaa tehokkaammin.

Haluamme olla ravintola-alan johtava digitaalinen ratkaisu Suomessa ja tulevaisuudessa myös kansainvälisesti. Raflakeskus on luotu All-In-One-periaatteella, jolloin kaikki tarpeellinen on yhden alustan alla. Tämä mahdollistaa ravintola-alan yrittäjille tehokkaamman ja kustannustehokkaamman hallinnan, markkinoinnin ja asiakashankinnan.

Raflakeskus on yhteistyön tulos. Kehitämme alustaa yhdessä ravintola-alan yrittäjien kanssa, jotta se palvelisi heidän tarpeitaan mahdollisimman hyvin. Pyrimme tarjoamaan laadukkaan ja kilpailukykyisen ratkaisun, joka helpottaa ravintoloiden arkea.

Yhteenvetona voisi sanoa, että Raflakeskus on rakennettu innolla ja intohimolla auttaakseen ravintola-alan yrittäjiä. Tavoitteenamme on luoda tehokkaampi, edullisempi ja helpompi tapa hallita, markkinoida ja hankkia asiakkaita. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla mukana kehittämässä alaa ja auttamassa ravintoloita menestymään.

Liity jäseneksiRatkaisumme
Inventory Management - Saaslify X Webflow Template

Myynti- ja markkinointi

Palvelumme auttavat ravintoloita asiakashankinnassa ja markkinoinnissa, tarjoten monipuoliset kampanjatyökalut, digitaaliset menunäytöt, jäsenohjelman ja partneriverkoston.

Inventory Management - Saaslify X Webflow Template

Asiakashallinta

Tarjoamme helpon tavan hallita pöytävarauksia, lahjakortteja ja asiakastietoja.

Inventory Management - Saaslify X Webflow Template

Henkilöstönhallinta

Meiltä löydät kätevät työajanseuranta- ja palkanlaskentatyökalut sekä henkilöstöhallinnan työkalut.

Point Of Sale - Saaslify X Webflow Template

Raportointi ja analytiikka

Tarjoamme kattavat raportointi- ja analytiikkatyökalut, jotka auttavat ravintolayrittäjiä saamaan arvokasta tietoa asiakkaiden käyttäytymisestä ja ravintolan suorituskyvystä.