Raflakeskus - Terassiravintoloiden avain menestykseen

Nauti kesästä ja hyödynnä Raflakeskuksen tarjoamat ratkaisut terassiravintolalle. Tarjoamme monipuolisia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hallitsemaan toimintaasi, parantamaan asiakaskokemusta ja maksimoimaan myynnin kuumina kesäpäivinä.

Terassiravintoloiden
erinomaiset ratkaisut
Raflakeskuksen avulla

Raflakeskus ymmärtää terassiravintoloiden erityistarpeet ja tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja, jotka auttavat sinua hallitsemaan toimintaasi tehokkaasti ja luomaan unohtumattomia asiakaskokemuksia. Nämä ratkaisut on suunniteltu erityisesti terassiravintoloiden menestyksen varmistamiseksi kesäkauden aikana.

Ulkotilausten vastaanottaminen ja käsittely

Hallitse ulkotilausten vastaanottoa sekä käsittelyä helposti ja tehokkaasti. Mahdollistaen nopean ja sujuvan palvelun terassiasiakkaille.

Terassin pöytäkartan suunnittelu ja optimointi

Luo ja optimoi terassisi pöytäkartta parhaan asiakaskokemuksen ja tilankäytön varmistamiseksi.

Reaaliaikainen pöytävarausjärjestelmä ulko- ja sisätiloille

Tarjoa asiakkaille helppo ja kätevä tapa varata pöytä terassilta tai sisätiloista reaaliaikaisen varausjärjestelmän avulla.

Asiakaspalautteen kerääminen ja analysointi

Kerää asiakkailta arvokasta palautetta terassikokemuksesta ja kehitä palveluasi sen perusteella.

Kasvata terassiasi myyntiä tehokkaalla markkinoinnilla

Käytä alustaa hyväksesi luomalla houkuttelevia tarjouksia ja kampanjoita, joiden avulla houkuttelet asiakkaita nauttimaan aurinkoisista päivistä terassillasi.

Sään mukaan muuttuva ruoka- ja juomavalikoima

Mukauta ruoka- ja juomavalikoimaa sään mukaan, jotta voit tarjota asiakkaille aina sopivia vaihtoehtoja erilaisissa sääolosuhteissa.

Muille ravintoloille