Uudista Ala Carte -kokemus Raflakeskuksen avulla

Raflakeskus tarjoaa räätälöidyn Ala Carte -ratkaisun, joka yhdistää innovatiiviset teknologiat ja parhaat käytännöt luodakseen unohtumattomia ruokailuelämyksiä. Tehosta toimintaasi, paranna palvelun laatua ja vie asiakaskokemus seuraavalle tasolle tämän ainutlaatuisen ratkaisun avulla.

Raflakeskus - Ala Carte -
ravintoloiden kumppani menestykseen

Hyödynnä Raflakeskuksen monipuoliset ominaisuudet ja räätälöidyt ratkaisut, jotka on suunniteltu erityisesti Ala Carte -ravintoloille. Paranna asiakaskokemusta ja tehosta toimintaasi alan parhailla työkaluilla ja palveluilla.

Digitaalinen
pöytävarausjärjestelmä

Tarjoa asiakkaillesi helppo ja nopea tapa tehdä pöytävarauksia verkossa ja hallitse varauksia tehokkaasti yhdessä paikassa.

Asiakaspalautteen kerääminen

Kerää arvokasta asiakaspalautetta ja hyödynnä sitä lisänäkyvyyden saamiseksi sekä uusien asiakkaiden houkuttelemiseksi.

Markkinointityökalut

Luo ja hallinnoi erilaisia markkinointikampanjoita, kuten erikoistarjouksia, teemaillallisia ja juhlapyhien menuja, ja houkuttele uusia asiakkaita ravintolaasi.

Älykäs pöytäkartta

Suunnittele ja optimoi ravintolasi pöytäasettelu tehokkaasti asiakasmäärien ja sesonkien mukaan, parantaen samalla asiakaskokemusta.

Mobiilitilaus

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus tehdä tilauksia suoraan pöydästä mobiilisovelluksen avulla, vähentäen odotusaikaa ja parantaen palvelun laatua.

Henkilöstöhallinta

Helpota työvuorojen suunnittelua, seuraa työntekijöiden suorituskykyä ja koulutusta sekä ylläpidä työntekijöiden tietoja yhdessä paikassa.

Muille ravintoloille