Liity mukaan Raflakesään!

Raflakesä on kesäkampanjamme. Kampanjan tavoitteena on saada 30 ravintolan kokoelma ennen Raflakeskuksen virallista lanseerausta, samalla tarjoten kaikille mukana oleville kustannustehokas markkinointipaketti!

Tutustu lisää

Mikä Raflakesä on?

Raflakesä 2023 on Raflakeskuksen kesäkampanja. Kampanjan tavoitteena on saada 30 ravintolan hakemisto alustalle ja tarjota heille laadukas, mutta kustannustehokas markkinointipaketti.

Alustamme on rahoitettu ilman sijoittajia. Olemme siis vastuussa pelkästään kumppaneillemme alustan kehityksestä ja ylläpidosta. Varmistaen että voimme tukea ravintoloita arjessa aitona kumppanina.

Raflakesä 2023 -kampanja sisältää 30 sekunnin mainosvideon ja valokuvat. Samalla pääset ottamaan ensimmäisten joukossa Raflakeskus-alustan halutessanne käyttöön -50% alennuksella loppuvuodeksi 2023.

Simple - Saaslify X Webflow Template

30 sekuntin
mainosvideo
ja valokuvat

Coding - Saaslify X Webflow Template

Raflakeskus käyttöön
-50% alennuksella
loppuvuodeksi 2023

24/7 Support - Saaslify X Webflow Template

Paikallinen markkinointi
ja tiedottaminen

Services - Saaslify X Webflow Template

QR-koodi tarrat maksutta
terassille

Kaikki tämä vain 1200€

Tilaa pakettiOta yhteyttä

Miksi Raflakeskus on syntynyt?

Raflakeskuksen takana on muutamia henkilöitä, jotka ovat seuranneet suosittujen suomalaisten kuljetus- ja tilauspalveluiden menoa vuosien saatossa.

Olemme saaneet tarpeeksi palveluista, jotka eivät luo winwin-tilannetta kaikille osapuolelle. Sen takia perustimme oman.

Haluamme toimia ravintoloiden aitona kumppanina, tarjoten mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä työkalujemme avulla. Rakennamme ravintola-alaa mullistavaa alustaa ja haluamme teidät mukaan jo nyt!

Alustamme on rahoitettu ilman sijoittajia. Olemme siis vastuussa pelkästään kumppaneillemme alustan kehityksestä ja ylläpidosta. Varmistaen että voimme tukea ravintoloita arjessa aitona kumppanina.

Aloitetaanko yhteinen kumppanuus?

Justus Berner

Toimitusjohtaja
justus@raflakeskus.fi
Linkedin

Markkinointimateriaalit

Materiaalia valmiiksi vuodeksi 2024
Kesäkauden ja syksyn boostaamista
videolla ja somekuvilla!
Raflakeskuksen mobiilinäkymä

Raflakeskus-alusta

Uudet ominaisuudet käytössä, (vain 30 ravintolalla ennen julkaisua)
Paranna asiakaspalvelukokemusta nopeuttamalla tilausprosessia asiakkaiden halutessa. Nopeammat tilaukset johtavat tilausten maksamiseen tilauksen yhteydessä.
Pöytien varaaminen ja hallinnointi: Reaaliaikainen pöytien saatavuuden seuranta.
Oikean ja relevantin asiakaspalautteen kerääminen tilanneilta asiakkailta.
Mahdollisuus QR-kooditilausjärjestelmän käyttöön

Laadukas mutta kustannustehokas

Raflakeskus käyttöön -50% alennuksella loppuvuodeksi 2023
Normaalisti markkinointivideoiden hinnat lähtevät min. 2000€ ->
Kuka ei haluaisi lisää uusia asiakkaita? Haluatteko te?

Usein kysyttyä

Olemme koonneet listan usein eteen tulevista kysymyksistä. Jos et kuitenkaan löydä vastausta täältä, ota yhteyttä suoraan meihin.

Mitä Raflakeskus on?

Raflakeskus on digitaalinen palvelualusta, joka auttaa ravintolayrittäjiä hallitsemaan liiketoimintaansa tehokkaammin, kasvattamaan asiakaskuntaansa ja parantamaan ravintolan tuottavuutta.

Miksi valita Raflakeskus?

Raflakeskus tarjoaa ravintolayrittäjille kaiken tarvittavan yhdessä paikassa: markkinointipalvelut, asiakashallinta, henkilöstöhallinta, reaaliaikainen analytiikka ja paljon muuta. Lisäksi palvelu on erittäin helppo käyttää ja kustannustehokas.

Kuinka paljon Raflakeskus maksaa?

Raflakeskuksen hinta riippuu valitsemastasi paketista ja ravintolan koosta. Tarjoamme kuitenkin erittäin kilpailukykyisiä hintoja, joissa ei ole piilokuluja.

Onko Raflakeskus helppo ottaa käyttöön?

Kyllä, Raflakeskus on suunniteltu niin, että sen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tarjoamme myös kattavan asiakaspalvelun ja opastuksen käyttöön.

Milloin Raflakeskus lanseerataan?

Raflakeskus tulee ravintoloille testaukseen toukokuussa 2023 ja se julkaistaan virallisesti syyskuussa 2023

Saako Raflakeskukselta tukea

Kyllä, pyrimme palvelemaan asiakkaitamme lähes kellonympäri.

Kenelle Raflakeskus on tarkoitettu?

Raflakeskus on tarkoitettu ravintoloille, jotka haluavat digitalisoida työnkulunsa ja parantaa tehokkuuttaan saavuttaakseen parempia tuloksia. Se tarjoaa monia eri integraatiovaihtoehtoja, suosituimpiin taloushallinnon ohjelmiin, tunnettuihin kuljetuspalveluihin ja kassajärjestelmiin, ja tarjoaa laajasti apua tuen avulla. Voit liittyä mukaan ilmaiseksi jo tänään ilman kuukausimaksuja.

Miten tietoturva on huomioitu Raflakeskuksessa?

Raflakeskuksessa on erittäin korkeatasoinen tietoturva, joka takaa käyttäjien tietojen turvallisuuden. Käytämme parhaita turvahandleria ja palvelinta, autentikointiin middlewarea, ja noudatamme tietosuojalakia varmistaaksemme tietojen turvallisen käytön.

Tarvitsenko erityistä teknistä osaamista käyttääkseni Raflakeskusta?

Ei tarvitse, Raflakeskus on suunniteltu niin, että sen käyttö on helppoa ja vaatii vain perustason tietokonetaitoja. Tarjoamme myös opastusta ja asiakaspalvelua, jos tarvitset apua.

Tähän nää luvut